Arben Taravari: Mungesa e një udhërrëfyesi zyrtar për trajtim të pacientëve me covid-19 problem serioz

0
  • Arben Taravari: Mungesa e një udhërrëfyesi zyrtar për trajtim të pacientëve me covid-19 problem serioz

Dr.Arben Taravari nga Aleanca për Shqiptarët në panel me Zv.Ministrin Ilir Hasani nga BDI dhe Edmond Veseli nga Besa me gazetaren Arta Tahiri po diskutojnë lidhur me Pandeminë dhe menazhimit të situatës me covid-19 në Maqedonin e Veriut në raport me rajonin dhe në nivel global.

Dr.Arben Taravari duke folur për menaxhimin e situatës me covid-19 tha se sistemi jonë shëndetësor nuk ka një rrugë ose një udhërrëfyes të qartë të shkruar se si duhet të trajtohet një pacientë.
Taravari: Pushteti të mos presë se ne si opozitë do ti lavdërojmë dhe do të mbyllim sytë përballë dështimit të sistemit me përballjen e pandemisë me covid-19.
Mungesa e një udhërrëfyesi zyrtarë sigurisht se i vendosë në një situatë jo të mirë mjekët tanë që po trajtojnë pacientët me covid-19. Deklaroi Dr. Arben Taravari në emisionin ,,Rruga Drejtë” me Arta Tahirin në Alsat M.