Lëvizja Besa kërkon rritje të denimit për mosmbajtje të maskës nga 20 € në 50€!?

0

Lëvizja Besa kërkon rritje të denimit për mosmbajtje të maskës nga 20 € në 50€!?

Përfaqsuesi i Lëvizjes Besa Edmond Veseli, nga Aleanca për Shqiptarët Arben Taravari dhe Zv.Ministrin Ilir Hasani nga BDI në panel me gazetaren Arta Tahiri kanë diskutuar lidhur me Pandeminë dhe menazhimit të situatës me covid-19 në Maqedonin e Veriut në raport me rajonin dhe në nivel global.

Edmond Veseli: Duke e parë situatën lidhur me denimet për mosmbajtje të maskave duket se qytetarët nuk po e respektojnë këtë masë dhe po e neglizhojnë për faktin se denimi është 20 € do të ishte mirë që të rriten denimet spaku në 50 euro dhe të paguhen e pastaj të shohim se a do të shkelet kjo masë. Deklaroi Edmond Veseli nga Lëvizja Besa në emisionin ,,Rruga Drejtë” me Arta Tahirin në Alsat M.