Vazhdojnë keqpërdorimet në Komunën e Dibrës prokuroria në ,,gjumë dimëror” !!?

0

Kryeshefi i Komunes Diber, udheheqesi real i komunes dhe menaxhuesi i gjith proceseve, Ylli Mirzo, vazhdon me okupimin e cdo gjeje ne Diber.

Kur para disa muj Aleanca per Shqiptaret ne Diber publikoi nje tender koruptiv dhe me konflikt interesi pasi familja e Mirzos (babai) kishte marre nje tender per furnizim me materiale per mirmbajte .

Pasi u be e madhe atehere, shefi i komunes Diber per te mos vazhduar te behet e madhe edhe ma tej beni ndryshimin e pronarit te firmes se babait. E hoq babain e vendosi nje kusherine te tij. Tani merr perseri tender per ndricim publik, me te njejten firme edhee adrese te firmes, por ndryshimi eshte se nuk eshte me pronar babaidhe keshtu ai shpeton nga konflikti i interesit. Nese nuk ishte ajo e para korupsion edhe konflikt interesi pse Ylli Mirzo e ndryshoi pronarin ne firmen e babait ?