Taravari: Gruevizmin më shumë e ke në BDI dhe Lsdm se sa në VMRO!

0

Taravari: Gruevizmin më shumë e ke në BDI se sa në VMRO!

Gruevizmin e ke më shumë në BDI se sa në VMRO! Kështu thotë Sekretari i ASH-së, Arben Taravari, sipas të cilit kjo dëshmohen me atë që në kryesi të partisë së Ahmetit kemi gjysmën e anëtarëve që kanë qenë ministra në kohën e Gruevskit.

“Në kryesinë e VMRO mund të kesh një ose dy ministra nga qeveria e Gruevskit, ndërsa në kryesinë e BDI-së ndoshta gjysma e anëtarëve kanë qenë ministra të Gruevskit”, deklaroi sekretari i ASH-së, Taravari në emisionin “Enter” në Tv Shenja.