Sulejman Rexhepi: Ç’doher kam qenë BDI miqtë më të mirë i kam Musa Xhaferin dhe Blerim Bexhetin!?

0

Sulejman Rexhepi: Ç’doher kam qenë BDI miqtë më të mirë i kam Musa Xhaferin dhe Blerim Bexhetin!

Në Click Plus për herë të parë pas dorëheqjes është paraqitur ish-Reisi i BFI Sulejman Rexhepi për të folur rreth zhvillimeve të fundit në BFI.
Sulejman Rexhepi ka dëshmuar për përzirjen e BDI në punën e BFI-së,Ai aspak nuk e ka fshehur faktin që brenda BDI ka shumë miqë dhe se Ai ç’doher ka qenë mbështetës i BDI dhe ka ndihmuar çdoher që ka pasur nevojë BDI për të siguruar vota.
Sulejman Rexhepi ka thënë se Musa Xhaferi dhe Blerim Bexheti janë miqë më të afërt të tijë, por ajo që i lidhë këta figura janë skandalet që më parë dolën në opinion nga publikimi i materjaleve përgjuese.
Sulejman Rexhepi nga pozicioni i Ish-Reisit e ka akuzuat BDI se nuk e ka ndihmuar atë kur ka pasur nevojë,Ai gjithashtu ka akuzuar BDI se qëndronë pas shkarkimit të tijë nga pozita e Reisit dhe se ata janë organizatorët e kaosit që ka kapluar Bashkësinë Fetare Islame.