Arben Taravari: Me gënjeshtra nuk shkohet në Europë prandaj duhet qeveri e zgjeruar

0

Arben Taravari: Me gënjeshtra nuk shkohet në Europë prandaj duhet qeveri e zgjeruar

Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët dhe Kryetar i Komunës së Gostivarit Arben Taravari i ftuar në Click Plus në Tv21 për të diskutuar për aktuelitet politike,bllokada Bullgare dhe implikimi i emrit të Zv.kryeministrit Grubi në debatin rreth hetimeve dhe arrestimeve të pjestarëve të UÇK në Kosovë nga Gjykata Specjale.
Arben Taravari: Komisioni ndërshtetrorë nuk është takuar më shumë se gjashtë muaj dhe të presësh datë për bisedime është shumë joserioze nga ana e Qeverisë,në këtë rastë pushteti ka gënjyer qytetarët e sajë duke ju dhënë shpresa të rrejshme për hapje të bisedimeve për antarsim në BE.
Jo rastësisht Kryetari Ziadin Sela kërkoi qeveri të zgjeruar sepse kjo qeveri nuk ka kapacitet për ta zgjidhur një kontestë të këtijë lloji,ata kan dështuar plot gjashtë herë për të marrë datë për bisedime.
Thjesht, një gjë duhet ta dijmë të gjithë e aq më shumë Zoran Zaev dhe Ahmeti se me gënjeshtra nuk mundë të shkohet në BE. Deklaroi Arben Taravari për Tv21.