Zv.kryeministri i parë Grubi ka pasur nevojë për ekspert të narkotikëve!

0

Pas skandalit të Zv.Kryeministrit të parë Artan Grubi lidhur me angazhimin e Shpat Kasapit si këshilltarë dhe më pas shkarkimi i tijë për shkak të informacioneve se është arrestuar për drogë, në rrjetet sociale ka shkaktuar reagime të shumta.

Valon Haxhiu kështu e komenton: