Gjest për tu admiruar Rinia e F.Bojanë organizon garë në shah

0

RINISTËT E FSH.BOJANË ORGANIZON GARË NË SHAH!
MERITON RESPEKT NJË ORGANIZIM I TILLË DHE KJO RINI!
Disa foto nga dita e sotme e Turnirit në fshatin Bojanë.
Rinia e fsh.Bojanë fillon aktivitetin e parë për vitin 2021, ata thanë se ky është veq fillimi dhe premtojn se do të organizojn shum aktivitete tjera në të mirë të fshatit!