Skandaloze: Ja nga kush këshillohet Ministri Jashtëm Bujar Osmani!?

0

Skandaloze: Ja nga kush i merr këshillat Ministri i Jashtëm Bujar Osmani!?

Ministri i Jashtëm Bujar Osmani në një postim në Fb ka shkruar se këshillat më të mira për politikën e Jashtme i merr nga pacientët në orët e vona të natës,sipas tij,koridoreve të spitalit duke pritur rezultatet i pranon këshillat më të mira lidhur me problemin me Bullgarinë,Integrimin në BE dhe raportet me SHBA.

Skandal i pa parë dhe i pa dëgjuar deri më sot, politika e jashtme e vendit e bazuar në këshillat e pacientëve në orët e vona të natës…
Ja çka shkruan Ministri i Jashtëm në postimin e tijë në FB:

,,Këshillat më të mira edhe për politikën e jashtme i marr prej njerëzve në orët e vona të kujdestarisë në korridoret e klinikês duke pritur rezultatet e analizave. Njerëz qe me dashamirësi japin keshilla edhe për Bullgarinë edhe për Bashkimin Evropian e për ShBA-të. Kontakti i përditshëm me njerëzit nuk të le të shkëputesh nga pikpamjet më burimore të njerëzve e që pastaj në gjuhë diplomatike duhet tua komunikosh përfaqësuesve më të lartë të vendeve të botës” …shkruan Osmani në llogarinë e tijë në FB.