Skandaloze: Kryeatri i Kuvendit Talat Xhaferi sulmon Televizionin ALSAT-M!?

0

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në faqen e tijë zyrtare në FB ka ,,qortuar” Tv Alsat-M për lajmin se ka mbaruar debati .për ligjin për regjistrim,duke thënë se ky është një ,,gafë” e radhës e Alsat-M.

Ja çka shkruan Xhaferi : ,,Dhe, gafi i radhës i Alsat vazhdon. Shfrytëzoj rastin, duke e bërë detyrën e tyre të informimit të saktë dhe i njoftoj se, debati për Ligjin për regjistrimin e popullsisë akoma nuk është shterur, siç pretendon Alsati. Në fakt, Seanca plenare numër 29 vazhdon nesër në ora 12.00. Prej 13 folësve që kanë mbetur për fjalë, 11 janë deputetë të opozitës, respektivisht të VMRO DPMNE-së dhe dy deputetë janë nga shumica” ka shkruar Xhaferi.

https://alsat.mk/mk/sobranieto-ja-istsrpi-raspravata-za-natsrt-zakonot-za-popis-na-naselenieto/