Vdekja e Vigan Idrizit: Gjatë transportit është harxhuar bombola e oksigjenit!?

0

Vdekja e Vigan Idrizit: Gjatë transportit është harxhuar bombola e oksigjenit!?

Sipas informacioneve tek të cilat ka arrit portali ,,Infomagazin” egzistojnë dyshime serioze që gjatë transportit të ndjerit Vigani Idrizi nga Tetova në drejtim të shkupit,në mes të rrugës është harxhuar bombola e oksigjenit që mundë të jet arsyeja kryesore për vdekjen e ,,Ballistit” Vigan Idrizi.
Spitali i Tetovës ende nuk ka dalë me qëndrim për rastin në fjalë,por informacionet nga njerëz të afërt të Vigan Idrizit thonë se gjat transportit për në Shkup me autoambulancë të ndihmës së shpejtë,bombola e oksigjenit është harxhuar.
Nëse vërtetohen këto informacione,ky është një skandal i madhë dhe ka  përgjegjësi ligjore.
Portali infomagazin posedon edhe detaje të tjera rreth rastit në fjalë të cilat do të publikohen në vazhdim..