Ekskluzive: Abdulsameti përballë Blerimit në Saraj dhe Muça përballë Izetit në Çair!?

0

 

Ekskluzive: Abdulsameti përballë Blerimit në Saraj dhe Muça përballë Izetit në Çair!?

Sipas informacioneve brenda BDI-së,tani më kanë filluar kalkullimet për komunën e Çairit dhe të Sarajit,kjo më shumë për shkak të konfliktit mes grupit të Izet Mexhitit dhe Artan Grubit.
Sipas informacioneve grupi i Grubit veç më i kanë gjetur emrat e kandidatëve për Çairin dhe Sarajin.
Abdulsamet Shabani është kandidati që do ti prishë matematikat e Blerim Bexhetit.

Në Çair si kandidat i mundshëm dhe që ka mbështetjen e Grubit dhe Ahmetit shihet Ardian Muça,një kuadër i sprovuar dhe i besueshëm i Grubit.
Aktualisht,sipas informacioneve që vijnë brenda degës së Çairit mbizotron një situatë mjaftë e tensionuar dhe e pa parashikueshme.