Opozita shqiptare në pritje të seancës por ku janë deputetët e shumicës?

0

Deputetët e ASH-AA duke pritur fillimin e seancës për ligjin për regjistrim,por ku janë deputet e shumicës?

Kjo fotografi më së miri e demanton shumicën parlamentare e cila ka akuzuar Opozitën shqiptare se po bllokon punën e Kuvendit.
Kjo tregon se opozita çdoher ka qenë dhe është në krye të detyrës aty ku e kërkon nevoja për interesin e qytetarëve.
Ajo që mbetet shqetësuese se shumica parlamentare,më sakt Kryetari i Kuvendit nuk po arrinë të sigurojë numrin e deputetëve të nevojshëm për të filluar seanca për miratimin e ligjit për regjistrim.
Opozita është në pritje të deputetëve të shumicës (LSDM-BESA,BDI) por si duket problemi qëndron tek shumica dhe jo tek opozita e cila nga fotografia duket që është në sallë duke pritur fillimin e seancës.