Ilire Dauti flet për vendimin e MPB për ligjin për shtetësinë (video)

0

Deputetja nga rradhët e ASH-së, Ilire Dauti, arsyeton propozimin për të drejtën që aplikuesit të njohin njërën nga gjuhët zyrtare në RMV, konkretisht Gjuhën Shqipe dhe kjo të bëhet pjesë e ligjit.

Ajo ne Click Plus i dha përgjigje edhe mendimit të MPB dhe Qeverisë, lidhur me këtë problem të shprehur nga ata.