Nuk ka shqiptarë pa shtetësi Ata jan Romë(video)

0

Nuk ka shqiptarë pa shtetësi Ata jan Romë

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti gjatë një paraqitje mediatike i ka quajtur manipulim, zërat se shqiptarët janë ata që s’kanë nënshtetësi

Sipas Ahmetit numri më i madh i qytetarëve që janë pa nënshtetësi janë romë e jo shqiptarë,këtë deklaratë Ahmeti e ka thënë për Tv Globi

Ndryshe, çështja e nënshtetësive u aktualizua javëve të fundit, pasi opozita shqiptare, ASH-AAA, ka propozuar ndryshim dhe lehtësim të procedurave për marrjen e shtetësisë.