Deputetja Ilire Dauti falënderon Mediat për mbështjen që po i japin problemit me Shtetësinë

0

Deputetja e Koalicionit Aleanca dhe Alternativa Ilire Dauti në emision,,Rruga Drejtë” në Alsat M ka shfrytëzuar momentin për të falënderuar të gjitha mediat që po i japin mbështetje problematikës me çështjen e shtetësisë,problem me të cilin përballen një numër i madhë i qytetarëve,kryesisht shqiptarë.

Në linkun e mëposhtëm e keni video materjalin e Deputetës Ilire Dauti:

https://www.facebook.com/553881711304836/posts/5814169658609322/