Arben Taravari: Vaksinat nga Beogradi ,,u tund mali e polli miu” kjo është dëshpruese

0

 

Arben Taravari: Vaksinat nga Beogradi ,,u tund mali e polli miu” kjo është dëshpruese

Arben Taravari në emisionin,,rruga drejtë” ka folur për çështjen e vaksinave nga Serbia që u bë aq shumë zhurmë për një pako të vogël.

Taravari: Ishte dëshpëruese fotografia nga kufiri ku gjith qeveria kishte dalur për të pritur një pako të vogël nga Beogradi,kjo është dëshmia më e mirë se kjo Qeveria ka dështuar në sigurimin e vaksinës anti-Covid.
Sekretari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari gjithashtu tha se u bë shumë zhurmë e në realitet ishte një tentim dëshpërues për të fshehur paaftësinë dhe dështimin e Qeverisë me sigurimin e vaksinimit- ka deklaruar Arben Taravari