Bilall Kasami nuk është i sigurtë nëse do të kaloj ligji për letërnjoftimet

0

Bilall Kasami nuk është i sigurtë nëse do të kaloj ligji për letërnjoftimet

Bilall Kasami në emisionin,,Click Plus” lidhur me propozim ligjin për letërnjoftime ka deklaruar se Ambasadori i BE-së është i keqinformuar ose e ka keqkuptuar ligjin në fjalë.
Dit më parë Zaevi deklaroi se është problematike çështja e etnisë në letërnjoftime sepse nuk është standard Evropjan dhe kjo është kuptuar si tërheqje e Zaevit nga pozicioni fillestar kur u deklarua se ligji do të kalojë.
Kasami ka deklaruar se nëse Ambasadori i BE e argumenton këtë atëherë edhe mundë të tërhiqet nga idea e miratimit të ligjit në fjalë,duke lënë shumë dyshime nëse Besa ka hequr dorë nga i vetmi premtim zgjedhorë dhe nga i vetmi argument me të cilin ka arsyetuar futjen në Qeveri.
Kasami nuk kishte një përgjigje të saktë dhe të qartë se çka do të ndodhë më këtë propozim-ligjë.