Pasi i tradhëtoi LSDM, tani BESA i vardiset BDI-së

0

Pas tradhëtisë që ua bëri Zoran Zaev dhe LSDM që në vitin e parë të qeverisjes, Lëvizja BESA duke e ditur që LSDM i shfrytëzoi dhe do ti hedh, tani kanë filluar ti orvaten BDI-së.

Deri dje Lëvizja BESA thirrej në emër të opozitarizmit, por puna e parë që bënë përçanë opozitën dhe u hodhën në përfqafimin e LSDM-së. Tani në prag të zgjedhjeve lokale, duke e parë se janë para mbylljes, aktivistët e paktë të kësaj partie kanë filluar të trumbetojnë koalicion me BDI-në duke keqpërdorur përsëri çështjen kombëtare.