Ish deputetja “anonime” e BDI-së ,,kallet” pas këngëtares serbe: “Je këngëtarja ime e preferuar”! (FOTO)

0

Ish deputetja “anonime” e BDI-së ,,kallet” pas këngëtares serbe: “Je këngëtarja ime e preferuar”! (FOTO)

Ish deputetja e BDI-së, Mirsade Emini-Asani, u bë e njohur sërish për opinionin me komentin e dërguar mbrëmë për kryetarin e Gostivarit, Arben Taravari. Ajo ka kërkuar të mbetet anonime edhe pse komentin e ka postuar publikisht në facebook, me çka ngjalli dyshime në opinion se nuk din të përdorë rrjetet sociale.
Ndërkohë Asani tërheq vëmendjen e opinionit edhe më një postim tjetër të facebook, në murin e këngëtares serbe, Lepa Brena. Në këtë koment, ish deputetja e BDI-së e quan Lopa Brenën “këngëtare të dashur” dhe kërkon që ta kontaktojë direkt nëse e lexon komentin që ia shkruan.
“A mundtë kontaktojmë drejtpërdrejtë me të preferuarën tonë, të cilën e përcjellim me vite, që nga hapat e parë. Nëse mundet, atëherë më shkruani se si, nëse e lexoni fare komentin tim. Ju uroj gjithë të mirat”.
Komentin e ish deputetes Asani e leconi në këtë link: