Shpërndanë FAKE NEWS në mënyrë “anonime”, deputetja e BDI-së bëhet gaz i botës

0

Deputetja Mirsade Emini-Asani nga BDI, ka tentuar që në një koment kundër kryetarit të Gostivarit, të prvetësojë meritat për një projekt që ky i fundit ka promovuar së fundmi në një fshat të Gostivarit. Ajo ka tentuar të shpërndajë një lajm të rrejshëm për të marrë për vete suksesin. Komentin duke që e ka shkruar në një vend të gabuar, duke dashur të shkruaj mesazh privat në faqen e TV21 dhe kërkon të mbetet anonime, por e ka lëshuar në koment me emrin e saj të vërtetë. Postimi është bërë viral dhe është shndërruar në një batutë interneti.