SKANDAL: Mësim i fëmijëve për LGBT dhe “grup” në RTVM (FOTO)

0

Skandalet e Qeverisë dhe Ministrisë për Arsim dhe Shkencë nuk kanë të ndalur. Servisi publik, Radio Televizioni i Maqedonisë ka transmetuar program “mësimor-edukativ” për fëmijët filloristë me përmbajtje skandaloze. Fëmijëve në këtë program u është sqaruar për LGBT çiftet, duke ju promovuar edhe vizualisht çiftet Lezbike, Gej, si dhe “grupe treshe”.

Programet e tilla bëjnë të qartë tendencën e Qeverisë dhe MASH, tanimë jo vetëm për të legalizuar, por edhe për të prompvuar LGBT dhe homoseksualizmin para audiencës minorene.