“Të bashkohen, se u bënë gaz i botës”

0

“Të bashkohen, se u bënë gaz i botës” – Kjo është shprehja që kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti e përdorte në të kaluarën për kryetarët e partive shqiptare në opozitë. Por, sot kur ai është në Qeveri bashkë me disa parti më të vogla, shumë qytetarë përmes rrjeteve sociale ja kanë rikujtuar Ahmetit këtë batutë duke ja dedikuar tani atij, kryetarit të PDSH-, Menduh Thaçi dhe atij të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami.

Në shumë komente, qytetarët porosisin Ahmetin, Thaçin dhe Kasamin që  bashkohen në në subjekt dhe “të mos e përçajnë vtoë