Teuta Arifi bën propagandë me vaksinimin, demotivon qytytarët

0

Nje numer qytetaresh shprehin rezervat per tu vaksinuar nga shkaku duke menduar se vaksinimin e ben Komuna e Tetoves. Ky mosbesim eshte pasoje nga keqkuptimi qe ka ndodhur nga propaganda qe Teuta Arifi dhe Komuna e Tetoves ne rrjete sociale paraqiten sikur ata bejne vaksinimin.

Vet Teuta Arifi nuk vaksinohet, deri sa vet ben thirrje tjeret te vaksinohen.