Skandaloze: Sedat Peker thotë ,, Kam qenë mysafir në shtëpinë e Kryeministrit të Maqedonisë(video)

0

Skandaloze: Sedat Peker thotë ,, Kam qenë mysafir në shtëpinë e Kryeministrit të Maqedonisë”

Afera me pasaportat dhe identet të rrejshëm për shumë kriminel të nivelit botrorë të kërkuar më fletarrste ndërkombtare që u zbulua në Maqedonisë e Veriut,po merr përmasa dhe zhvillime dramatike,një video materjal që po qarkullon në rrjetet sociale,shihet njëri nga kriminelët më në zë i grupit nga 214 gjithsej sa kishin marrë pasaporta të Maqedonisë së Veriut, i cili deklaron së njihet personalisht me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, për të cilin thotë se ka qenë i pritur edhe si mysafir në shtëpinë e tijë.
Video: