Aktivistët e Aleancës për Shqiptarët e mbushin me mbeturina hyrjen e Ministrisë së Ekologjisë

0

Me rastin e Ditës së Ambientit, aktivistës e Aleancës për Shqiptarët me një aksion gueril para Ministrisë së Ekologjisë në Shkup, kishin sjellur mbeturina nga deponitëe e egra në vendbanimet shqiptare, si Haraçina, Struga, Likova e të tjera, për t’i derdhur ata para hyrjes së kësaj ministrie. Kjo sipas Omer Ajdinit, bëhet me qëllim që edhe pushtetarët ta ndjejnë se si është të jetosh çdo ditë me pamjetë ngjashme mes mbeturinash.

Megjithatë, pas aksionit, Ajdini bëri me dije se “ne nuk jemi sikur ata” dhe bashkë me aktivistët tjerë e pastruan vendin duke e lënë ashtu siç ishte./in7.tv/