Grubi pastron krahun e luftës, përgatitet për kryetar

0

Analistë dhe njohës të fushatave politike vlerësojnë se pasi ribrendimit të BDI-së fshihet një lojë më e madhe sesa vetë ajo që u promovua. Hyrja në terrenin e gjelbërt thonë ata nënkupton fillimin e një procesi të ri në BDI. Hapi i parë i këtij vendimi është distancimi bga krahi i luftës, duke përfshirë izolimin dhe më pas përjashtimin e funksionarëve të fundit që vijnë nga radhët e UÇK-së. Hapi i dytë i këtij plani do të jetë përgaditja e Artan Grubit për kryetar partie.