Shpërthen ironia në rrjetet sociale, korsitë në Tetovë ndryshojnë ngjyrën

0

Qytetarë të shumtë kanë shpërthyer sot me shaka dhe ironi, lidhur me ribrendimin e BDI-së. Pas konferencës së Ali Ahmetit ku ai paralajmëroi se tani bëhen parti e gjelbërt, qytetarët kanë filluar shakatë duke ngjyrosur gjithçka me këtë ngjyrë. Në nkë fotografi shihen edhe korsitë pët biçikleta në Tetovë të cilat javë më parë ishin hit në vete. Pasi Komuna deklaroi se ka ripëruar lëshimet qesharake, tani qytetat ja kanë ndryshuar ngjyrën atyre.