Berisha: Fjala dorëheqje ëshë keqpërdorur pak si tëpër

0

Anëtarja e kryesisë së ASH-së, Vjollcë Berisha, ka thënë se fjala dorëheqje është këeqpërdorur dhe është abuzuar me të sa i përket rastit tragjik në Tetovë, shkruan Alsat.

Ajo në Program 200, ka thënë se dorëheqja njëherë ishte shtyrje nga Qeveria e pastaj edhe si rezultat i PR-it.

“Bëhet fjalë për një tragjedi jashtëzaknisht të madhe. Qasja jonë duhet të jetë më politike. Fjala dorëheqje ëshë keqpërdorur pak si tëpër”, u shpreh ajo./ Alsat.mk