SKANDAL/ Hoxhallarë të caktuar në Shkup bënë thirrje për t’u votuar partitë në pushtet

0

Falja e namazit të Xhumasë kësaj here nuk ishte e zakontë. Në prag të zgjedhjeve lokale disa nga hoxhallarët shfrytëzuan hudbetë e xhuamsë për të bërë fjalime politike dhe thirrje për të votuar kandidatë të caktuar, kryesisht të partive në pushtet, BDI-së dhe LSDM-së.
Reagime të shumta pati nga qytetarët në rrjetet sociale, duke kërkuar që hoxhallarët ta bëjnë punën e tyre dhe xhematin mos ta shndërrojnë në elektorat.

Edhe në Butel është denoncuar se imami i xhamisë ka bërë thirje që të votohet Velimir Smilevski kandidati i LSDM-së për këtë komunë.Akoma nuk ka reagim nga BFI.