Zoran Zaevit i pengon Shqiponja në Haraçinë!

0

Zoran Zaevit i pengon Shqiponja në Haraçinë

Lsdm dhe Kryetari i sajë Zoran Zaev sot ka mbajtur tubim për her të dytë në Haraçinë,pas dështimit të tubimit para një jave,sot në Haraçinë ka arritur Zoran Zaev,por prezenca ka qenë shum e zbehtë dhe e ftohtë.
Ajo e ka karakterizuar këtë tubim ka qenë Shqiponja e vizatuar në binën e Shkollës së re,të gjithë partit tjera edhe Aleanca për Shqiptarët edhe BDI kanë mbajtur tubim në të njëjtin vend dhe kan përdorur binën e njetë,por si duket Zoran Zaev i ka penguar kjo dhe e ka ndryshuar kahjen e uljes së njerzve duke e lënë shqiponjën anash.
Kjo flet për dinakërinë e Zoran Zaevit i cili dëshiron vetëm votat e shqiptarëve por nuk i respekton ata dhe simbolet e tyre.