Një kandidat për Kryetar Komune do të hapë kazino në Tenovë ,,Te Dajxha” !!?

0

Një kandidat për Kryetar Komune do të hapë kazino në Tenovë ,,Te Dajxha” !!?

Sipas informacioneve që kanë arrit në email adresën e portalit infomagazin,bëhet fjalë për një biznes mes një kandidati të pavarur për Kryetar të Komunës së Bërvenicës dhe një biznesmen I njohur si ,,Dajxha” I cili operon me disa kazino në Tetovë.
Sipas informacioneve jo-zyrtare, kandidati në fjalë I cili ka qenë Kryetar Komune edhe më parë,I ka dhënë një tokë në fshatin Tenovë,pas zgjedhjeve pritet që biznesmeni I njohur si ,,Dajxha” do të ndërtojë Kazino,por nuk dihet cili është roli I Kandidatit për Kryetar Komune në këtë biznes.Ndryshe biznesmeni gjatë fushatës është parë duke e shoqëruar kandidatin e pavarur dhe Sipas informacioneve ka financuar edhe fushatën e tijë.
Mbetet të shihet nëse këto informacione do të konfirmohen ose demantohen!!!