Osmani: Ata që talleshin me agjëruesit, aktrojnë se mbrojnë ezanin

0

Shkruan: Krenar Osmani

Shumë e ulët dhe turpshme shpifja e plasuar se gjoja do të ndalohet thirrja e EZANIT.
E kush e plason këtë gënjeshtër, ata që nuk lan “ZULLUM” pa bërë, ata që talleshin me ne që agjërojmë, ata që vetes i thoshin “jam ma shka se shkau”, të korruptuarit të cilët janë peng të dhjetëra skandaleve seksuale, ata që talleshin dhe këndonin “tallkin” nëpër tubime elektorale?!
PO A KA BURRË NËNE QË MUND TA NDAL THIRRJEN E EZANIT?
PËRDERISA DO TË EKZISTOJË NJERËZIMI, EZANI DO TË JEHOJË!

LA-ILAHE ILALLAH ☝️