Milloshovski ngre dyshime: Postimi i fundit i Rexhepit është publikuar nga Bullgaria, Zaev ka prona atje

0

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshovski ka ngritur dyshime për vendndodhjen e deputetit Kastriot Rexhepi. Milloshovski ka shkruar se postimi i fundit i Rexhepit është publikuar nga Bullgaria, ndërsa ka kujtuar se atje Zoran Zaev ka prona dhe pasuri. Me këtë Milloshovski ka ngritur edhe dyshime për mënyrën se si është dërguar ai në Bulkgari, me kërcënime, kidnapim, etj.