Zaev “kidnapon” deputetët e koalicionit, nga frika mos ta votojnë mosbesimin e Qeverisë

0

Kryeministri Zoran Zaev ka kidnapuar të gjithë deputetët e koalicionit të drejtuar nga LSDM, në përpjekje për të parandaluar rënien e Qeverisë aktuale. Ai nuk lejon asnjërin prej tyre që t’i afrohet Kuvendit. Edhe mbrëmë ai i ka pasur të gjithë deputetët në një hotel, ndërsa sot që të gjithë janë të pakapshëm dhe nuk dihet nuk ndodhen. Me këto metoda, regjimi LSDM-BDI mundohet të shpëtojë rënien nga pushteti.