SKANDAL – Pronari i KOHA-s arsyeton pushtetin pas zhdukjes së deputetit: S’keni parë gjë akoma

0

Gazetari dhe analisti i cili është i njohur për vardisje ndaj pushtetit, Arben Ratkoceri, ka dalë me një deklaratë skandaloze pas zhdukjes së deputetit Kastriot Rexhepi. Derisa të gjithë dyshonin se ai mund të ishte kidnapuar, Ratkoceri ka thënë se pushteti ka të drejtë të përdorë metoda të ndryshme, duke arsyetuar edhe veprime të këtilla. Madje ai paralajmëron edhe skenare më të teza se ajo.

“Nuk ka rast në botë që me i humb zgjedhjet e me ta dhënë pushtetin në tryezê. Zhvillimet e tilla i jepin të drejt morale pushtetit, që varësisht prej rrethanave të përdorë metoda të ndryshme
Skeni pa gjë akoma🙂”, ka shkruar Ratkoceri.