Kryetari i ri i Bogovinës kthen në detyrë drejtorin e koruptuar dhe të pensionuar në Pallçisht të poshtëm

0

Kryetari i ri i komunës së Bogovinës Besnik Emshiu menjëherë pas marjes së mandatit si kryetarë komune ka filluar me pastrimin e drejtorëve në shkollat fillore të kësaj komune. Euforia e ndrimit të drejtorëve ka kapluar edhe shkollën fillore “Dervish Cara” në Pallçisht të Poshtëm ku për ironi të fatit në pozitën e drejtorit jashtë gjitha procedurave është kthyer në këtë pozitë drejtori i shkarkuar nga ish kreu i kësaj komune Albon Xhemaili ku dipas dokumentacioneve drejtori ishin gjetur paregullsi dhe dyshime për keqpërdorime finansiare.
Ndryshe drejtori i emruar pas shkarkimit është çlajmëruar dhe ka filluar të shfrytëzoj pensionin pasi më 29.Nëntorë ai mbush moshën 67 vjeçare.