Kastriot Rexhepit i thahej fyti pas çdo pyetje të gazetarëve 

0

Pas çdo pyetje të gazetarëve, Kastriot Rexhepi pinte ujë. Në paraqitjen e parë para mediave, pas zhdukjes disa ditore, Rexhepi dukej konfuz, kontradiktor dhe shpesh herë i thahej fyti. Ai nuk pati përgjigje të saktë në shumicën e pyetjeve. Edhe pse arsyetohej se vendimin për të mos votuar shumicën e re e ka marrë në përputhke me bindjet e tij, Rexhepi ishte konfuz edhe kur sqaronre bindjet gjatë dhënies së nënshkrimit.