Bogoev nga LSDM për 61 deputetët e opozitës thotë ,,ne vredat 5 banki”

0

Bogoev nga LSDM: ,,ne vredat 5 banki” për deputetët që un nënshkruan në iniciativë për interpelancë!?

Në debatin televiziv në Click Plus përfaqësuesi i Lsdm Bogoev duke komentuar iniciativën e opozitës për interpelancë të qeverisë ka thënë se ata nuk vlejnë as 5 pare, sipas tijë kjo është punë serioze dhe nuk bëhet duke vendosur në një fletë disa nënshkrime që nuk vlejnë asgjë.
Bogoev: iniciativa për interpelancë e ngritur nga opozita e cila dështoi ishte një hap qesharak, kjo punë është serioze dhe nuk bëhet ashtu, duke vendosur disa nënshkrime në fletë të bardhë që nuk vlejnë as 5 pare, kjo është punë serioze dhe nuk të bëhet në atë mënyrë,ka procedura dhe ka rregulla,ka deklaruar Bogoev nga LSDM në ,,Click plus” Tv21