Fillon përlasja për postet në Alternativë, akuza mes krahëve rivale dhe ish funksionarëve

0

Ende pa nënshkruar marrëveshjen për koalicion me LSDM-në, në Alternativë kanë filluar përplasjet dhe akuzat lidhur me funksionarët e ardhëshëm të kësaj partie.

Zyrtarët partiak përmes FAKE profilave kanë filluar të shfaqin publikisht apetitet për poste si dhe të akuzojnë ish funksionarët nga Qeveria e kaluar në të cilën bënte pjesë Alternativa. Një nga profilet e këtilla, ish funksionarët i ka quajtur të paaftë, mosmirënjohës dhe tjotë se vetëm janë pasuruar.