Sezgin Mangjuka – Një frymëzim nga bota e marketingut dixhital

0

Ne po jetojmë në epokën ku asnjë dështim nuk mund t’ju mbajë në mesin e vrapuesve për një kohë të gjatë, nëse jeni të vendosur të mos lini gurë pa lëvizur. Gjithçka kërkon të qëndrosh i fokusuar, të tregosh durim dhe këmbëngulje dhe më e rëndësishmja të përballesh në mënyrë të përsosur me ditët e këqija.

Një djalë, që fati nuk e favorizoi në provimet e 10-ta dhe të 12-ta, nuk e humbi as rrezen e fundit të shpresës për t’ia dalë deri në fund. Dhe nëpërmjet kësaj shprese të fortë Ai arriti te Maestro (Menaxheri) më i ri i Mediave Sociale në vendin e tij.

Sezgin Mangjuka, nga toka e Kosovës tani është një sipërmarrës me ndikim dhe një ekspert i marketingut dixhital. Sezgin është themeluesi dhe CEO i Pixatronix. Kompania e tij është tani një agjenci e plotë e mediave dixhitale që shkon së bashku me bizneset për të promovuar biznesin e tyre duke drejtuar një trafik të mirë drejt produkteve të tyre dhe i ndihmon ata të bëjnë rritje të mirë.

Ky djalë është një perlë në të vërtetë, i cili edhe pasi ishte dëshmitar i dështimeve të tmerrshme akademike nuk u dorëzua. Kur familja e tij do të kishte menduar negativisht për karrierën e tij, por ai po ndërmerrte diçka mbresëlënëse dhe i befasoi të gjithë rreth tij me taktikat e tij fantastike dixhitale.

Për shkak të aftësive të tilla dixhitale, Sezgin Mangjuka konsiderohet tashmë një nga biznesmenët, sipërmarrësit dhe eksperti i marketingut më të rinj dhe frymëzues të vetë-krijuar. Për shkak të punës së tij të palodhur, përkushtimit dhe vendosmërisë së palëkundur, historitë e tij të suksesit kanë fituar mijëra zemra, nëse jo miliona atje. Përmes nocioneve të tij të ndryshme dhe artificit të jashtëzakonshëm kompania e tij është shfaqur si kompania më e lulëzuar në Kosovë e ofrimit të shërbimeve. Pra, nëse jo në fushën akademike, Sezgin është ylli më i ndritshëm në fushën e marketingut dixhital. Me qëllim që të mësojë dhe të arrijë ëndrrat e tij ai ka udhëtuar prej kohësh dhe ka bërë të gjitha mënyrat e mundshme për të krijuar lidhje me njerëz të famshëm të biznesit dhe manjatë me përvojë të biznesit. Përveç gjithë kësaj Sezgin është një qenie e përulur dhe një njeri i mirë.

Një zhvendosje e suksesshme e vëmendjes së tij drejt biznesit të tij dixhital i ka hapur rrugë dhe shumë mundësi për të fituar ekspertizë të mëtejshme në këtë fushë. Ai e ka kthyer veten në mënyrë të përsosur në një gjeni të marketingut dixhital dhe ekspertiza e tij i ka dhënë atij një emër të mirë në fushën e marketingut dixhital dhe firmës së tij një famë më të mirë për shkak të aftësive të tij inovative dhe të përsosura.