Haxhi Bujari, në Ramazan organizon mëngjes për Ditën e NATO-s

0

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka organizuar sot një mëngjes për të shënuar Ditën e NATO-s.

Të ftuar kanë qenë figura vendore dhe diplomatë, ndërsa prezent shifet të jetë edhe zëvendëskryeministri Artan Grubi.

https://www.facebook.com/673190229477851/posts/2548792425250946/