Deputeti i BDI-së e sulmon Qeverinë e Kosovës, derisa luftohej me bandat serbe

0

Deputeti i BDI-së, Bajram Kadria ka zgjedhur që të sulmojë Qeverinë e Kosovës dhe kryeministrin Albin Kurti, pas përplasjeve që policia e Kosovës ka pasur sot me bandat serbe në veri.

Në vend që t’i jep mbështetje Republikës dhe institucioneve të Kosovës, ai ka zgjedhur që të sulmojë të njëjtat.