BDI dështon në lagjen e bartësit, Teqen e merr bartësi i ASH-së (FOTO)

0

Pas Reçicës së madhe ka dështuar edhe një tubim tjetër i BDI-së. Kësaj radhe integristët janë turpëruar në Teqe të Tetovës, në lagjen e bartësit të listës, Faton Ahmeti.

Nga fotografitë e publikuara nga vetë Ahmeti, shihet se nuk kanë arritur të mbushin as një kafene të lagjes, ndërsa edhe nga ato pak të pranishmit gjysma kanë qenë funksionarë partiak.

Ndërkohë nga e njëjta lagje graviton edhe bartësi i listës së Aleancës për Shqiptarët, Abdulla Osmani. I njëjti mendohet të ketë qenë shkaku i rënies së BDI-së në këtë lagje, për shkak të autoritetit dhe simpatisë që gëzon në lagjen Teqe.