Shkupi24: Alternativa dhe Gashi injorojnë vdekjen e Mbretëreshës së Britanisë

0

Alternativa dhe kryetari i kësaj partie Afrim Gashi janë subjekti i vetëm që nuk kanë shprehur asnjë ngushllim për vdekjen e Mbretëreshës Britanese Elizabeta II.

Në faqen e kësaj partie në Facebook dhe faqen e kryetarit Gashi postimi i fundit është ai i takimit me IRI.

Nuk dihen shkaçet por as zyrtarët e tjerë të partisë nuk kanë publikuar asnjë postim për Mbretëreshën, ndërya e gjitha bota demokratike ka ngushlkuar popullin e Mbretërisë së Bashkuar. / Shkupi24