Negotinë fillon asfaltimi i rrugës së Zabelit premtim i dhënë dhe i mbajtur nga Isen Shabani

0

Kryetari i komunës së Vrapçishtit përmes një postimi në profilin e tij në FB ka njoftuar se ka filluar faza finale e asfaltimit të rrugës së Zabelit rrugë e cila ka një rëndësi të veçantë për banorët e kësaj ane.Top24

VIDEO: https://fb.watch/fEf-02xHpp/