“Krahu i VMRO-së” nesër me tentin për pazar të ri në BDI

0

Bruime brenda BDI-së paralajmërojnë zhvillime interesante në këtë parti. Grupi i funksionarëve të anashkaluar, të afërt me Musa Xhaferin dhe Blerim Bexhetin, që ishin etiketuar si “krahu i VMRO-së” brenda BDI-së dhe u degraduan pas formimit të Qeverisë me LSDM-në, do të del me zhvillime të reja brenda partisë.

Siç pritet, ky grup dontë kërkojë rikthim në pozicione të fuqishme dhe shkarkim të funksionarëve aktual.