Snopçe: Zemra ime rreh për çdo shqiptar dhe çdo anëtar të Aleancës për Shqiptarët

0

Snopçe: Zemra ime rreh për çdo shqiptar dhe çdo anëtar të Aleancës për Shqiptarët

VIDEO: https://fb.watch/gxopMD5heE/

“Zemra ime më rreh edhe me Taravarin, edhe me Selën, edhe me çdo aktivist të Aleancës për Shqiptarët, me çdo shqiptar. Zemra ime rreh për drejtësu, për barazi, për funksionim të sistemit… “. Kështu është përgjigjur deputeti Halil Snopçe në “Programi 200”, në TV ALSAT, i pyetur se për cilin i rreh zemra më shumë në ASH. Ai kujtoi se me Arben Taravarin kanë qenë shokë fëmijërie, ndërsa Ziadin Sela tha se është ideolog i ASH-së dhe është reshtuar pas tij në këtë parti.