Berisha: Bombat dëshmuan pazaret e Blerim Bexhetit dhe Mijallkovit me gjykatës e prokurorë

0

Vjollca Berisha nga ASH në emisionin Klan Debat ka akuzuar BDI-në se ka ndikuar direkt në politizimin e gjyqësorit, duke i përzgjedhur gjyqtarët dhe prokurorët me direktiva partiake. Kjo sipas Berishës, dëshmohet edhe në bisedat e përgjuara të publikuara para disa viteve, përcjell Klan Macedonia.

Ndërkaq, Arta Bilalli Zendeli nga BDI u shpreh se partia ku bën pjesë ajo është kujdesur që të rritet numri i gjyqtarëve dhe prokurorëve shqiptarë në Maqedoni.

Këtë pjesë të debatit dhe argumentet e dy të ftuarave në videon më poshtë.