(VIDEO) Kryeministri Kovaçevski demanton Bujar Osmanin për hetuesit amerikan

0

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka demantuar ministrin e punëve të jashtme, Bujar Osmani, i cili tha se hetuesit amerikan kanë ardhur me ftesë të Qeverisë.

Kovaçevski tha se Qeveria as nuk i ka ftuar dhe as nuk ka menduar ti ftojë.

VIDEO: https://fb.watch/hrpXlOVu2a/